Az étteremről

Az étlapon ugyanúgy megtalálhatóak a könnyű, egyszerű ételek, mint a gazdag, laktató vacsorák. A szezonalitást szem előtt tartva, executive chefünk időről-időre pop-up menüsort állít össze.

Posner Bistro & Bar

Sziget a nyüzsgő belvárosban

Bar_1

Lokáció

A nyüzsgő belváros szívében, közvetlenül a Hunyadi tér mellett a Posner Bistro oázis lehet azok számára, akik egy üzleti megbeszéléshez vagy egy hangulatos vacsorához keresnek helyszínt, szeretik a figyelmes kiszolgálást és folyamatosan keresik az új gasztronómiai élményeket.

Hangulat

Éttermünk és bárunk este 11-ig várja a vendégeit. Olykor zenés estekkel, különféle programokkal színesítjük a hétköznapokat – kellemes meglepetés a forgalmas belvárosból betérőknek a modern, ugyanakkor intim hangulatú étterem és bár a tágas, kényelmes tereivel, izgalmas fényeivel.

Bár

A Budapesten megszokott italkínálattól eltérően nagy hangsúlyt fektetünk Magyarország kiemelt borvidékeire és legnépszerűbb termelőire, valamint az itallapon elérhetőek lesznek a francia pezsgőkészítési eljárás hazai meghonosításában úttörő Kreinbacher-ház legkiválóbb termékei.

Bemutatkozik

Papp Kinga

étteremvezető

A vendéglátás számomra nem csupán egy hivatás, hanem valódi élményteremtés. Szakmai utam során bejártam a világ számos országát, különböző konyhák és kultúrák inspiráltak, ezt a sokszínűséget hozom magammal mindennapi munkámba. Szenvedélyem a gasztronómia, azon belül is a kreatív menük, valamint a prémium borok és pezsgők világa. Hiszek a részletek fontosságában, az ízek harmóniájában és abban, hogy a vendéglátás egyfajta művészet – szívből, szeretettel.
Madártej - Posner Bistro Budapest
Pappardelle - Posner Bistro Budapest

Bemutatkozik

Kovács Márk

sous chef

A főzés iránti érdeklődésem kiskoromban, a Zalai-dombságban kezdődött, és a dédnagymamám inspirálta. A konyhában az egyszerűséget és a kreativitást szeretem előtérbe helyezni. Az ízek szerelmese vagyok, nem vonzanak a túldíszített ételek, inkább az egyszerű, de jól elkészített fogásokban hiszek. A Posner Bistro-ban is ezt képviselem. Fontosnak tartom, hogy az ételnek lelke legyen, és a jóllakottság érzésén túl valódi élményt adjunk.

Bemutatkozik

Kovács Márk

sous chef

A főzés iránti érdeklődésem kiskoromban, a Zalai-dombságban kezdődött, és a dédnagymamám inspirálta. A konyhában az egyszerűséget és a kreativitást szeretem előtérbe helyezni. Az ízek szerelmese vagyok, nem vonzanak a túldíszített ételek, inkább az egyszerű, de jól elkészített fogásokban hiszek. A Posner Bistro-ban is ezt képviselem. Fontosnak tartom, hogy az ételnek lelke legyen, és a jóllakottság érzésén túl valódi élményt adjunk.

Pappardelle - Posner Bistro Budapest

Bemutatkozik

Kapás Gábor

reggeliztető séf

A fine dining világából érkezve kiemelt figyelmet fordítok a részletekre és a vendégélmény maximalizálására. Hiszek abban, hogy a vendégelégedettség nem pusztán cél, hanem a hosszú távú siker alapja. A folyamatos fejlődés, a transzparens kommunikáció és a csapatmotiváció központi szerepet kap a mindennapi munkámban. A Posner Bistro-ban is elsősorban a hosszú távú értékteremtést tartom szem előtt.

hu_HU
programok a Posner Bistroban

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kulináris élmények, különleges borkóstolók, zenés estek – hírek rendezvényeinkről.