Az étlapon ugyanúgy megtalálhatóak a könnyű, egyszerű ételek, mint a gazdag, laktató vacsorák. A szezonalitást szem előtt tartva, executive chefünk időről-időre pop-up menüsort állít össze.
A nyüzsgő belváros szívében, közvetlenül a Hunyadi tér mellett a Posner Bistro oázis lehet azok számára, akik egy üzleti megbeszéléshez vagy egy hangulatos vacsorához keresnek helyszínt, szeretik a figyelmes kiszolgálást és folyamatosan keresik az új gasztronómiai élményeket.
Éttermünk és bárunk este 11-ig várja a vendégeit. Olykor zenés estekkel, különféle programokkal színesítjük a hétköznapokat – kellemes meglepetés a forgalmas belvárosból betérőknek a modern, ugyanakkor intim hangulatú étterem és bár a tágas, kényelmes tereivel, izgalmas fényeivel.
A Budapesten megszokott italkínálattól eltérően nagy hangsúlyt fektetünk Magyarország kiemelt borvidékeire és legnépszerűbb termelőire, valamint az itallapon elérhetőek lesznek a francia pezsgőkészítési eljárás hazai meghonosításában úttörő Kreinbacher-ház legkiválóbb termékei.
A főzés iránti érdeklődésem kiskoromban, a Zalai-dombságban kezdődött, és a dédnagymamám inspirálta. A konyhában az egyszerűséget és a kreativitást szeretem előtérbe helyezni. Az ízek szerelmese vagyok, nem vonzanak a túldíszített ételek, inkább az egyszerű, de jól elkészített fogásokban hiszek. A Posner Bistro-ban is ezt képviselem. Fontosnak tartom, hogy az ételnek lelke legyen, és a jóllakottság érzésén túl valódi élményt adjunk.
A fine dining világából érkezve kiemelt figyelmet fordítok a részletekre és a vendégélmény maximalizálására. Hiszek abban, hogy a vendégelégedettség nem pusztán cél, hanem a hosszú távú siker alapja. A folyamatos fejlődés, a transzparens kommunikáció és a csapatmotiváció központi szerepet kap a mindennapi munkámban. A Posner Bistro-ban is elsősorban a hosszú távú értékteremtést tartom szem előtt.
Kulináris élmények, különleges borkóstolók, zenés estek – hírek rendezvényeinkről.