Ünnepelje a Szilvesztert a Posner Bistro & Bar-ban!

2024. december 31. 20 órától

Svédasztalos vacsora: 20:00 – 23:00 óra között
Élőzene: 20:00 – 00:30 között
Részvételi díj: 39 000 Ft / fő

A program ára magában foglalja a svédasztalos vacsorát, egy pohár pezsgőt éjfélkor, a szervizdíjat és az áfát.

39.000 Ft

Elfogyott

Az élő zenéről Novák Éva és Ganyi Róbert gondoskodik:

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett fiatal művészek, akik nemcsak zenei tudásukkal, hanem lelkesedésükkel és szenvedélyükkel is lenyűgözik a közönséget. Éva énekhangja, valamint Ganyi Róbert virtuóz zongorajátéka tökéletes harmóniát alkot, amely garantáltan felejthetetlenné teszi az estét. Az elegáns szilveszteri vacsorán igazi zenei élményben lehet része mindazoknak, akik a jazz és szórakoztató zene keverékére vágynak. Tökéletes választás, hogy méltó módon búcsúztassuk az óévet!

Szilveszteri Büfévacsora

Levesek
  • Korhelyleves, bacon morzsa, kalács chips (1,3,7)
  • Sütőtök krémleves, blansírozott napraforgó, sütőtök olaj (8) V, VG, GM, TM, LM
Előételek
  • Chilis marinált sütőtök, cékla, alma V, VG, GM, TM, LM
  • Tigrisrák, jégsaláta, marokkói citrom, koktélszósz (2,3,6) TM, LM
  • Füstölt lazac, túró, narancskrém, quinoa, kapor kaviár (4,7) GM
  • Bélszín nyárs, joghurtos uborka, pita (1,3,7)
Saláták
  • Pritaminsaláta, avokádó, mangó, feta sajt (7) V
  • Sütőtök tabulé (1) V, VG, TM, LM
  • Gesztenyés rizssaláta, aszalt paradicsom, rukkolasaláta V, VG, GM, TM, LM
  • Cézár saláta rákfarokkal és sütőtökkel (1,2,3,4,6,7)
Saláta büfé

Kevert saláta levelek – 4 féle dresszing, marinált hagyma, ecetes uborka, olívabogyó mix, friss zöldségek, házi kovászos kenyér (1), hideg szalámitál (mangalica szalámi, érlelt sonka, töpörtyű)

Főételek
  • Rozmaringos, narancsos sült kacsacomb GM
  • Konfitált bőrös malackaraj GM, TM, LM
  • Szilveszteri töltött csirkecomb (1)
  • Grillezett lazac, zöldfűszeres hollandi szósz (3,4,7) GM
  • Fekete lencsesaláta, füstölt tofu, kandírozott ananász (6) V, VG, GM, TM, LM
Látványkonyha
  • Wellington bélszín (1,3,7,10) – St. Remy szósz (9,11)
Köretek
  • Káposztás, gesztenyés ravioli (1,3) V, TM, LM
  • Csicseriborsós basmati rizs, bébispenót, marinált paprika V, VG, GM, TM, LM
  • Pirított édes és parázsburgonya petrezselyemmel V, GM
  • Egészben sült gyökérzöldségek juharsziruppal és gesztenyével
Desszertek
  • Diós-mákos bejgli (1,3,5,7,8)
  • Sacher csokoládétorta (1,3,5,7,8)
  • Gesztenyepüré tejszínhabbal, meggyel (7,11) GM
  • Almás pite vaníliaöntettel (1,3,7)
  • Kókuszkocka konyakos csokoládéöntettel (1,3,5,7,8,11)
  • Marcipánszelet vegyes házi gyümölcslekvárral (1,3,5,7,8)

 

Jelmagyarázat:

GM- glutén mentes
LM- laktóz mentes
TM- tejmentes
V- vegetáriánus
VG- vegán

Allergének
1 glutén | 2 rák | 3 tojás | 4 hal | 5 mogyoró | 6 szója | 7 tejtermék | 8 diófélék | 9 zeller | 10
mustár | 11 szezám | 12 szulfit | 13 csillagfürt | 14 puhatestű

 

Jegyár felnőtteknek: 39 000 Ft

Az ár magában foglalja a svédasztalos vacsorát, egy pohár pezsgőt éjfélkor, a szervizdíjat és az áfát.

Jegyár gyerekeknek: 27 000 Ft

Amennyiben gyermek kedvezményt szeretne igénybe venni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az connect@uphotelbudapest.com-on. Gyerekkedvezmény 11,99 éves korig érvényes. 12 éves kortól teljes ár fizetendő.

Foglalás a rendezvényre a helyszínen (Up Hotel Budapest recepcióján), webshopon keresztül, vagy érdeklődjön e-mailben az connect@uphotelbudapest.com-on.

Cím: Posner Bistro & Bar (Up Hotel Budapest), 1067 Budapest, Csengery utca 31.
Az étterem az Up Hotel Budapest épületében található, és a szálloda főbejáratán keresztül közelíthető meg, a Hunyadi tér irányából.

hu_HU